93 885 66 06 - 699473077 boschpesca@gmail.com
EINES DE MUNTATGE

EINES DE MUNTATGE

TORN STONFO 478

Torn d´alta qualitat, cap inclinable i rotant a 360º, tensió de rotació ajustable, acer inoxidable amb 2 coixinets de precisió. Petit i lleuger se subministra amb tres mordasses, base de peu, suport de bobines i parachute, centrador per els hams, molla subjecta fils, clau Allen i instruccions.

Preu: 175 €

 


 

TORN STONFO 476

Torn amb el cap inclinable i rotant a 360º, tensió de rotació ajustable, plegat reduït, subministrat amb base de peu, clau Allen i instruccions.

Preu: 89 €

 


TORN CROWN

Torn econòmic i molt practic. L´ham es subjecta amb facilitat obrint la mordassa amb la palanca. Servit amb mordassa de taula.

Preu: 38 €

 


 

TORN DANICA

Torn rotant de fàcil utilització. Rodaments de boles. Mordasses d´acer. Servit amb mordassa de taula i suport porta bobines. 

Preu: 76 €

 


 

KIT INICIACIÓ MUNTATGE

Compost per un torn amb mordassa de taula, un porta bobines una pinça de ploma, un nuador, un enfilador de bobines, unes tisores i un punxó. Servit en un estoig de fusta.
Preu: 57 €

 


 

MAGIC TOOL PETITJEAN

Indispensable per els muntatges en CDC. Permet barrejar diferents tipus de plomes, pels i materials sintètics. Permet construir substituts de hackle amb qualsevol material.
Preu: 42 €

 


 

MAGIC TOOL STACKER PETITJEAN

Una eina perfecte en combinació amb el Magic Tool. Un igualador per tot tipus de materials.
Preu: 25,95 €

 


EINES

Tisores , Pinces , Igualadors , Mesurador de hackles , Nuadors , Porta-bobines , Cremadors d´ales , Trenadors de dubbing , Punxons i molts més estris per el muntatge de mosques….

 


LUPES

Per treballar sense dificultats . Amb coll de cigne i mordassa o ventosa.

Preu : des de 31,40 €.

 


EXPOSA MOSCAS

Suports per col·locar els muntatges durant l´assecat.

 


 

Project Details

  • Category:
    Mosca
  • Date:
    noviembre 22, 2018